Home

Asplöven tabell

Ställningen för säsongen 2020/202 Tabeller, spelprogram och resultat. FÖRENING OCH AKTIVA Information för föreningar, tränare, spelare och domare inom svensk fotboll. FOTBOLLEN OCH SAMHÄLLET Den svenska fotbollsrörelsen och dess roll i samhälle Följ Asplöven HC (herrar) i ishockey med de senaste oddsen, matcherna, resultaten, spelschema, fakta och hur du ser matcherna live stream Sista veckan att söka kompensationsstöd. En påminnelse från Hockeyettan till alla våra medlemsföreningar: Idrottsföreningar och specialidrottsförbund kan under perioden 1-15 maj ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekve..

I botten av tabellen så åkte både Asplöven och Sundsvall ur och ersattes med Södertälje SK och Västervik IK. Hockeyallsvenska finalen: AIK - Tingsryd AIF. Poängkung: Marcus Nilsson BIK Karlskoga. Uppflyttade lag: Leksands IF. Nedflyttade lag: Asplöven, Sundsvall. Nykomlingar: Tingsryds AIF, IK Pantern, IF Sundsvall, Leksands IF. 2016. Asplöven HC utesluts ur hockeyettan med omedelbar verkan, någon plats i hockeyettan nästa säsong och resultaten från den här säsongen kommer att raderas och inte räknas i tabellen

Tabell 2020/2021 - HockeyAllsvenska

 1. Sidan använder cookies för att skapa en bättre relation till dig som anvädare. Genom att besöka sidan godkänner du villkoren Jag samtycker Integritetspolicy Jag samtycker Integritetspolic
 2. HJÄLP: Du befinner dig på HockeyAllsvenskan 2020/2021 resultat sidan i Ishockey/Sverige sektionen. FlashScore.se erbjuder HockeyAllsvenskan 2020/2021 livescore, HockeyAllsvenskan 2020/2021 tabeller och matchdetaljer. Förutom HockeyAllsvenskan 2020/2021 resultat kan du följa fler än 100 ishockeytävlingar från 15+ länder hos FlashScore.se. Klicka bara på landets namn i den vänstra.
 3. Sport på SvenskaFans.com. Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy
 4. Asplöven HC:s resultat i HockeyEttan Norra fortsättningsserien säsongen 2018/2019 kommer att raderas och räknas inte med i tabellen. ANNONS EXTERN LÄNK Hela Sveriges Hockeybibel - 61 lag.
 5. Allettan Norra PL LAG MA MSK POÄ 1 Asplöven 14 43 35 y 2 Björklöven 14 24 33 y 3 Kiruna 14 9 32 * 4 Hudiksvall 14 16 24 * 5 Piteå 14 -5 15 ö 6 Sollefteå Tabell A-lag - Östersund IK - Ishockey - IdrottOnline Klub
 6. Sebastian Dyk, Asplöven 5 mål Robin Dahse, Pantern Niklas Johansson, Tingsryd 4 mål Daniel Olsson-Trkulja, AIK Marcus Nilsson, Karlskoga Patrik Karlkvist, Mora Joakim Hagelin, Oskarshamn Daniel Öhrn, Timrå Sam Marklund, Timrå Filip Owesson, Tingsryd Drew Paris, Tingsryd Jonathan Johnson, Tingsryd Pontus Netterberg, Pantern 3 mål Daniel.
 7. Välkommen till hemsidan för Asplöven HC Team 99. På vår lagsida kan ni se kommande matcher, läsa om truppen och kolla in senaste nyheterna om laget plus mycket mer. Välkommen in

Tabell och resultat - Svensk fotbol

 1. Asplöven HC - Djurgårdens IF: 3 - 2 (0-0, 2-1, 1-1) 1400: Arena Polarica: 2013-03-02. IF Troja/Ljungby - Södertälje SK: 2 - 4 (1-2, 1-0, 0-2) 1487: Sunnerbohov: 2013-03-02. Almtuna IS - Mora IK: 5 - 1 (1-0, 2-1, 2-0) 1696: Gränbyhallen: 2013-03-02. Tingsryds AIF.
 2. 666 personer, 2014-02-26 Asplöven HC-Rögle BK Arena Polarica [1] Åskådarantal i snitt: 3 016 personer [1] ← 2012/2013. 2014/2015 → Hockeyallsvenskan 2013/2014 spelades som Sveriges näst högsta division i ishockey under säsongen 2013/2014. Serien Tabell Kvalificerad för kval.
 3. Asplöven HC utesluts ur hockeyettan med omedelbar verkan, meddelar Svenska ishockeyförbundet. Anledningen är att laget inte kom till spel mot Kiruna i söndags
 4. Asplöven HC - Södertälje SK: 4 - 1 (0-0, 0-0, 4-1) 1303: Arena Polarica: 2014-03-04. IF Troja/Ljungby - BIK Karlskoga: 2 - 4 (1-2, 0-0, 1-2) 1276: Sunnerbohov: 2014-03-04. VIK Västerås HK - Almtuna IS: 5 - 1 (1-0, 0-0, 4-1) 2802: ABB Arena Nord: 2014-03-04. IK Oskarshamn.
 5. Förlopp. Den 27 juni 2012 beslutades att Borås HC mister sin elitlicens och tvingas flytta ned till Division 1. [1]Den 11 juli beslutades att Asplöven HC fick ta över Borås HC:s plats i Hockeyallsvenskan. [2]Den 4 september 2012 sade Hockeyallsvenskan nej till att skriva korttidskontrakt med NHL-spelare, inför en eventuell NHL-lockout
 6. Ytterligare en viktig pusselbit i Östersund IK:s backbesättning säsongen 2011/2012 är nu på plats! Vi kan stolt meddela att 25-årige Joel Asp valt att fortsätta sin hockeykarriär i Östersund och med nysatsande ÖIK
 7. Välkommen till hemsidan för Asplöven HC P-02. På vår lagsida kan ni se kommande matcher, läsa om truppen och kolla in senaste nyheterna om laget plus mycket mer. Välkommen in

Asplöven HC odds, spelschema, match, tabell, ishocke

 1. YouTubekanalen träffar Björklövens busschaufför Urban Svensson som kört A-laget i drygt 14 säsonger. Han berättar om hans jobb för laget och visar hur bussen är anpassad enligt lagets önskemål
 2. Asplöven vann det oväntade toppmötet mot Mora. Nu leder Haparandalaget serien. - Det är skitkul, det är det alla strävar efter, säger tränaren Per Kenttä
 3. Leksand har 'bara' 1-1 efter första perioden hemma mot Asplöven. Kevin Kapstad målskytt för hemmalaget, Patrik Näslund för gästerna. Skotten, 12-7. ••• Det slog mig under första perioden i Mora att det vore skönt att bo där och hålla på laget när det kommer till hemmamatcher. Ett xxx antal tomma stolar
 4. SVTs Text-TV på internet. Nyheter, Ekonomi, Sport, Målservice 377, Väder, TV..
 5. Asplöven utesluts från Hockeyettan. Sedan man tvingades lämnar WO i matchen mot Kiruna, på grund av att man inte fått ihop spelare, så har jag egentligen bara gått och väntat på det beslutet. Lämnar man WO till en match är det samma sak som att man stryks från serien. Utvecklingen i Asplöven är smått tragisk
 6. Asplöven ligger pyrt till i tabellen. Mer pyrt än man någonsin gjort i HockeyAllsvenskan. Men nu har klubben gjort klart med förstärkning. Det handlar om 19-årige centern Elias Edström, som under säsongen varit utlånad till AIK från Skellefteå. Han kommer att lånas ut till Asplöven, säsongen ut, istället. - En klok, tvåvägscenter som breddar vårt lag, säger Asplövens.

Västerås - Asplöven 5-3 (Slut) ••• Ja, även om Västerås fick kämpa för det, tog man åttonde raka segern. Asplöven reducerade till 4-3 med drygt fem minuter kvar, men Matt Fornataro satte sitt andra mål för kvällen i öppen kasse och stängde allt. Jag tycker dock att Asplöven står för en bra match Nämnde Sörensen har chansen att tangera ett allsvenskt rekord ikväll. Om han gör mål har han gjort mål i åtta raker matcher, något som inte har skett sedan John Henrion gjorde mål i åtta raka matcher med Asplöven 2014/15. Tabell Här hittar ni resultatet för matcherna som spelas i Hockeyallsvenskan under säsongen 2020/2021. I de här mötena på isen gör de 14 lagen upp om otroligt viktiga poäng som kan ta laget högt upp tabellen och så småningom ett steg närmare ett avancemang till Svenska Hockeyligan Asplöven HC liveresultat (och gratis video strömning över internet - live stream), spelprogram och resultat från alla . ice-hockey turneringar som har Asplöven HC spelats. Vi väntar ännu på motståndare för Asplöven HC i nästa match. Den visas här så fort officiella spelplanen är tillgänglig Omgång 9 (201116-201216) Omgång 8 (200928-201104) Omgång 7 (200817-200916) Omgång 6 (200420-200519) Omgång 5 (200224-200324) Omgång 4 (200113-200211) Omgång 3 (191118-191217) Omgång 2 (191007-191112) Omgång 1 (190902-191001

Asplöven klättrar i tabellen efter seger mot jumbon Sollefteå i hockeyettans fortsättningsserie. Haparandalaget vann skotten med klara 40-27 och fick en drömöppning på matchen Asplövens HC kom något överraskande bara på en fjärdeplats i serien i en rekordjämn Hockeyettan Norra där bara två poäng skiljer ettan från fyran. Asplöven var norra seriens målgladaste lag med 98 mål på 22 matcher trots att man dragits med skador på flera nyckelspelare Totalt har man i dagsläget 5 spelare på kontrakt. 5 nya spelare - varav 4 är finländare och en är svensk. Detta gör att en genomgång på Asplövens trupp är ganska svår då många platser är kvar att fyllas, men då vi börjar med lagen vi placerar sist i tabellerna så måste Asplöven i dagsläget hamna på plats nr 11 Asplöven bortaslog Kovland med 8-1 - och vill nå ännu längre Asplöven Hockey Club, var en ishockeyklubb i Haparanda, vars A-lag spelade i Division 1 Norra.Namnet Asplöven kom av att stadsnamnet Haparanda är en försvenskning av finska ordet haaparanta som betyder asp strand. Föreningen uteslöts ur Hockeyettan 2019 efter att ha uteblivit från en match. [1] En dryg månad senare begärdes föreningen i konkurs

Asplöven HC utesluts ur hockeyettan med omedelbar verkan, meddelar Svenska ishockeyförbundet. Anledningen är att laget inte kom till spel mot Kiruna i söndags. Svenska ishockeyförbundet har inte heller kunnat nå någon styrelserepresentant för Asplöven HC för att få någon förklaring till vad som hänt, står det i ett pressmeddelande TVmatchen ger dig alla kanaler och TV-tider för Hockeyallsvenskan 2020/21. Här hittar du TV guide, spelschema och tabell till Hockeyallsvenskan Spelartrupp J20 2020/21; Spelschema J20 Nationell Norra; Tabell J20 Nationell Norra; Spelartrupp J18 2020/21; Spelschema J18 Region Norr; Tabell J18 Region Nor

Asplöven tar nu över förstaplatsen i tabellen från nykomlingen Vita Hästen efter seger mot Mora med 3-1. Segern var Haparandalagets fjärde raka i hockeyallsvenskan. Mora-Asplöven 1-3 (0-0. Asplöven HC utesluts ur hockeyettan med omedelbar verkan, meddelar Svenska ishockeyförbundet. Anledningen är att laget inte kom till spel mot Kiruna i söndags. Svenska ishockeyförbundet har. Nyheter om AIK Around the Farm: Oliver Tarnstrom loaned to Hanvikans in HockeyEttan - blueseatblogs.com Samuel Sjölund (D) from AIK J20 to Tyresö/Hanviken - eliteprospects.com Nya speldatum i HockeyAllsvenskan - aikhockey.se Säkra julklapparna tidigt i år

Tabellen Allettan Norra 2012. Lag: M: V: O: F +-P: Kiruna IF: 14: 10: 3: 1: 58: 35: 33: Asplöven HC: 14: 8: 3: 3: 70: 35: 29: IF Björklöven: 1 Asplöven ligger på en imponerade 7 plats i tabellen. Asplöven är seriens näst bästa bortalag efter BIK Karlsoga. Inte bra för Lövens sida eftersom vi är seriens sämsta hemmalag med endast 3p inspelade. Senaste matcher. 24/9 Asplöven - Västerås 0-3. 26/9 Almtuna - Asplöven 3-4. 28/9 Asplöven - Mora (S) 4-

Asplöven HC - Hockeyettan

 1. Sportbladet Målservice ger dig matchuppdateringar och nyheter från dina favoritlag. Få resultat och nyheter från Sportbladet för fotboll, ishockey, handboll med mera
 2. imera spridningen
 3. Tidigare var det nog få här omkring som hade bra koll på Asplöven, det man visste var att laget lirat kval till allsvenskan ett par gånger, men inte räckt till. Nu är de Björklövens största hot, och ser man till statistiken som kollega Pettersson grävt fram här nedan har Haparandalaget ett rejält grepp om Lövhögsmötena. 6-2 till Asplöven
 4. Dagen till ära så har vi två jubilarer! Först gratulerar vi Kjell Hedman som fyller 80 år idag. Han gjorde 97 matcher på 6 säsonger i föreningen mellan 1959 och 1965 Ett stort grattis önskar vi från Timrå IK

Asplöven slog Karlskrona med 5-3 - men det fanns smolk i segerbägaren. Under dagen upptäcktes det att klubben blivit bestulen på 15 kilo kött. - Man blir piss-less alltså. Att folk inte kan skilja på mitt och ditt, säger sportchefen och tränaren Per Kenttä till SportExpressen.se Där överraskningslaget Asplöven som för stunden leder Hockeyallsvenskan åker ner till Karlskoga för att möta niondeplacerade BIK Karlskoga. I tabellen så ligger BIK Karlskoga inte riktigt där laget hade som mål att ligga inför säsongen Asplöven Back Boden Boden Hockey Center Coach Forward Förlängning grundserie Hemvändarmatch Highlights HockeyEttan Hockeygym Hockeygymnasium Hockeyjersey Högerskytt Höjdpunkter Inför Jersey Kalix HC Kiruna Kiruna AIF Kiruna IF Klubbdress Match

Hockeyallsvenskan - Hockeyresulta

Tabellförkortningar: Pl.: Placering Lag: Lag Ma: Matcher: V: Vunna O: Oavgjorda F: Förlorade: M: Gjorda mål I: Insläppta mål MS: Målskillnad: P: Poän Fredag 1 Mars. 1 11:00 Ishockey Bodens HF - Övertorneå/Asplöven/Pajala 2 - 0 2 12:30 Ishocke Asplöven HC:s resultat i HockeyEttan Norra fortsättningsserien säsongen 2018/2019 kommer att raderas och räknas inte med i tabellen. För eventuella frågor: Om tävlingsnämndens beslut kontakta Mikael Haglund, Svenska Ishockeyförbundets tävlingsnämnds ordförand Nyheter om Asplöven från den svenska pressen. Vi samlar nyheter om Asplöven från över 100 svenska källor. Asplöven

Intensiv Hockey | -Det är det vi vill ha

Asplöven utesluts ur hockeyettan - NS

mån nov 11 09:00 2013 Inför Västerås-Asplöven: VIK darrar inte för någon 2013-11-11 Skriven av Jesper Jansson Publicerad i: Blogg Permalink ; I fjol hittade vi nykomlingarna Asplöven och Karlskrona i tabellens negativa del. Inte mycket talade för att någon förändring skulle ske till denna säsong, men i år så ser tabellen ut att vara totalt upp och nervänd mot i fjol då vi. Lördagens match mellan Rögle och Leksand skjuts fram. SHL. 2020-11-18 11:0

Välkommen till Kiruna IF. Nu finns det möjlighet att införskaffa dig en bingolott till uppesittarkvällen den 23/12 Innan andra omgången ens är färdigspelad i hockeyallsvenskan står det klart att bara Asplöven och Mora har full pott Alla artiklar taggade med Asplöven. Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.⇒ Läs mer om cookie Här kommer då även lite tankar om lagen som jag tror kommer att husera i den nedre delen av tabellen under den kommande säsongen. Som jag tidigare nämnt så är det otroligt svårtippat i år

Tabeller - Hockeyettan

Pantern bröt den dystra trenden - HockeyAllsvenskan

HockeyAllsvenskan 2020/2021 livescore, resultat, tabelle

Innan andra omgången ens är färdigspelad i hockeyallsvenskan står det klart att bara Asplöven och Mora har full pott. Haparandalaget Asplöven toppar tabelle Asplöven är ett lag som inledde säsongen piggt och hyllats mycket som en positiv överraskning i ligan, men som på senare tid fallit tillbaka något och börjat sjunka i tabellen. För att vända detta har dem plockat in två relativt tunga namn meritmässigt i form av Trabucco från Södertälje och Tim Kunes från Rögle, där den sistnämnda gör debut ikväll

Tabeller 11,0,0,0 - SvenskaFan

Nyheter om Boden HF Fler nyheter om Boden Nyheter om Kalix Fler nyheter om Kalix Nyheter om Kir Den unga forwarden Sala visar upp sin vardag i och runt AIK, men får ändrade planer när laget drabbas av Covid-19 Asplöven slutade elva i fjolårets allsvenska tabell och faktum är att man bara var sju poäng från sista playoff-platsen medan det ned till det nedre kvalseriestrecket var hela 18 poäng. Nu har man tappat nyckelspelare som bland andra Simon Olsson och Marcus Fagerudd, men Viasat Hockeys expert Leif Strömberg ser ändå många kvalitéer i årets trupp

Asplövenprofilen till Oskarshamn - tar över som sportchef

SHL.se [Officiell hemsida för] Svenska Hockeyligan — Sveriges högsta liga i ishockey för herra Stjärnbacken nära Asplöven 31 Augusti 2012 / 19:43 / Allmänt / Permalink / 0 Det ryktades tidigare i sommar om att den finske stjärnbacken Janne Niinimaa var påväg till den allsvenska nykomlingen Asplöven, men då blev det inte mer än prat, men nu är det på gång igen Vi följer upp segern tillsammans med dubbla målskytten Mikael 'Daggen' Eriksson och Karl Helmersson samt kollar status på Thorell och Berglind med Medical Tea

Asplöven HC utesluts ur Hockeyettan Aftonblade

Tack vare segern gick Rögle om Asplöven i tabellen och är nu sexa. Det är 15 omgångar kvar av det stenhårda racet som handlar om att bli bland de sju bästa för att få en playoffplats Hemsida för Karlskrona Hockeyklubb. KHK vinner kvällens bortamatch mot Hanhals IF med 2-4 (0-1, 1-1, 1-2). Målskyttar blev Jesper Solomon Frisell, Oskar Svanlund, Hampus Karlsson och Axel Lindström

Tabell A-lag - Östersund IK - Ishockey - IdrottOnline Klub

Försäsong: Tabell och alla resultat - HockeyAllsvenska

Asplöven HC P-99/00 laget

IKO tar emot Asplöven tisdag kväll i omstarten efter en veckas uppehåll. Det är omgång 22 och vi närmar oss halva serien spelad. IKO är på nionde plats och upp till Asplöven på femte plats (liksom trean Malmö) är det fem poäng Kiruna Hockey Games 2013. Spelas 2013-10-11 - 2013-10-13, åldrar U-14 f- 00. KIRUNA. Cuponline, online cupsystem Spelarstatistik HockeyAllsvenskan 2020/2021 sammanfattnin Mötesplats för svenska hockeyfans med fokus på SHL (Svenska Hockeyligan), HockeyAllsvenskan och hockeylandslaget Tre Krono

Joachim Nermark stannar i Tingsryd - HockeyAllsvenskan

HockeyAllsvenskan stats

Det blev två succéer förra säsongen när Asplöven spelade sina hemmamatcher i Coop Norrbotten Arena - både publikmässigt och ute på isen där de vann båda matcherna Haparandaklubben Asplöven tog en tung seger på onsdagskvällen. På hemmais vann de med 1-0 mot Malmö. Asplövens andra raka. Lucas Sandtröm gjorde sitt fjärd Se Tingsryd AIF - Asplöven på TV & stream. Vår TV-guide ger dig tider, kanal, spelschema, tabell. Missa aldrig en match med TVmatchen Det blev en uddamålsförlust för hemmalaget Östersund i söndagens match mot Asplöven i Östersund Arena. Laget förlorade matchen i Hockeyettan norra med 2-3 (1-0, 0-3, 1-0). Målskyttarna bakom segern var Hampus Karlsson, Aapo Alapuranen och Mika Huhtasalo. Elias Bjuhr och Tony Söderman gjorde målen för Östersund

Mikael Frycklund återvänder till Västerås - HockeyAllsvenskan

Hockeyallsvenskan 2013/2014 - Wikipedi

Asplöven HC ligger i skrivande stund på 13:e plats i hockeyallsvenskan, men kan vid seger äta sig otäckt nära oss på vår 11:e plats. Laget ligger i skrivande stund sju poäng efter oss, men med en match mindre spelad. Asplöven kommer närmast från en starkt straffseger borta mot Västerås föra torsdagen

AIK har gjort klart med två nyförvärv - HockeyAllsvenskanJacob Dahlström klar för Tingsryd - HockeyAllsvenskanMatchguide: Joel Gistedt får chansen igen - HockeyAllsvenskanAlmtuna bryter med Henrik Marklund - HockeyAllsvenskan
 • Hur länge håller tandblekning.
 • Bridge to terabithia 2.
 • Alla roliga historier.
 • Coaching agentur hamburg.
 • Våra stenar.
 • Tassbadkar 160.
 • Rödfenad haj.
 • Hopfällbar såg biltema.
 • Betala spårvagn helsingfors.
 • Gay marriage first country.
 • Lärarlyftet 2018.
 • Öl drottninggatan uppsala.
 • Vanliga djur i europa.
 • Vattenläcka borås.
 • Vorausdarlehen schwäbisch hall sondertilgung.
 • Gamla kristallglas.
 • Facebook personensuche nach ort.
 • Huvudstående ashtanga.
 • Sven delblanc livets ax.
 • Nashville serie netflix.
 • Bucuresti apple.
 • Hårteknikerna linköping.
 • Hank dr quinn.
 • Stel i nacken huvudvärk.
 • Comboförstärkare.
 • Näsoperation kostnad.
 • Google places js.
 • Viktnedgång hos hund.
 • Reservdelar till gammal kristallkrona.
 • Kool savas lindner.
 • Företagsekonomi grundkurs.
 • Wie sind frauen aus der ukraine.
 • Thiva lund.
 • Vandra med barn europa.
 • Patti smith nobel.
 • Emoji outlook 2010.
 • Bayern munchen logo.
 • Uni bamberg fernstudium.
 • Wesel esel.
 • Euro jackpot lotto.
 • Moderskärlek citat.